Informácie

Kedy a kde:

  1. turnus : 10.7. – 16.7. –  Relax hotel Lomnistá, Jasenie
  2. turnus : 17.7. – 23.7. – Relax hotel Lomnistá, Jasenie
  3. turnus : 21.8. – 27.8. – Turist hotel Drotár, Hronec

Rečníci:

  1. turnus : Steve a Jo Kilbry
    Steve pochádza z USA, Jo z Veľkej Británie, od r. 1994 slúžia v YWAM na Slovensku, majú 3 teenagerov – Bena, Sama a Emu.
  2. turnus : Chris a Karin Child
    YWAMáci, ktorí slúžili viac ako 11 rokov v Afrike, teraz žijú v Nemecku. Manželmi sa stali v r.2004 a majú dvojročného syna Davida.
  3. turnus : Ingela a Ad deBruin
    Švédsko-holandský manželský pár, sú súčasťou YWAM a na Slovensku žijú už 10 rokov. Majú troch synov: Michaela, Matthiasa a Christiana.

Ubytovanie:

V 2 – 4 lôžkových izbách v hoteli alebo v 4-7 miestnych chatkách.  Každá chatka má vlastné sociálne zariadenie, v hoteli je spoločné sociálne zariadenie pre 2 izby na bunke.
Prosíme, napíšte do prihlášky, či by ste preferovali ubytovanie v hoteli alebo v chatke. Pokiaľ to bude možné, pokúsime sa vám vyhovieť.

Cena:

130,- EUR/dospelý a 90,- EUR/dieťa do 12 rokov(polovičná porcia). Za deti do 3 rokov bez nároku na stravu a lôžko symbolických 10,- EUR. V prípade záujmu o stravu alebo lôžko pre dieťa do 3 rokov, napíšte to do poznámky v prihláške.
V cene je ubytovanie na 6 nocí, plná penzia, desiata pre deti, občerstvenie, podklady k prednáškam, materiály pre detský program, spoločné priestory, športoviská, príspevok prednášajúcim atď.

Ak je dôvodom, že nemôžete prísť, práve cena, obráťte sa na nás čo najskôr, pokúsime sa spolu nájsť spôsob, ako to vyriešiť.

O spôsobe platby za tábor Vás budeme informovať po prijatí Vašej prihlášky.