3. TURNUS

TERMÍN:

14. – 20. august 2022

MIESTO:

hotel Drotár, Hronec

www.hoteldrotar.sk

UBYTOVANIE:

V 2–4 lôžkových izbách v hoteli alebo v 6-miestnych chatkách. Každá chatka má vlastné sociálne zariadenie, v hoteli je spoločné sociálne zariadenie pre 2 rodiny na bunke.

CENY:
  • 210€– dospelý
  • 190€– dieťa od 12 rokov (dospelá porcia)
  • 165€– dieťa do 11 rokov vrátane (detská porcia)
  • 30€ – dieťa do 3 rokov vrátane (bez nároku na stravu a lôžko)
  • 10€ – poplatok za psa.

V prípade, že máte záujem o stravu alebo lôžko pre dieťa mladšie ako 3 roky, uveďte to v poznámke v prihláške – cenu upravíme podľa vašich požiadaviek.

V cene všetkých turnusov je ubytovanie na 6 nocí, plná penzia, desiata pre deti, občerstvenie, podklady k prednáškam, materiály pre detský program, spoločné priestory, športoviská, príspevok prednášajúcim.

Váš výber ubytovania nie je záväzný a záleží od kapacít ubytovania. O tom, či sme Vám vedeli alebo nevedeli vyhovieť Vás budeme informovať.

O spôsobe platby Vás budeme informovať po prijatí Vašej prihlášky. V prípade, že máte záujem o použitie rekreačného poukazu, nezabudnite to zaškrtnúť v prihláške.

NAŠI REČNÍCI:

Steve a Jo Kilbry

Steve pochádza z USA a Jo z Anglicka. Stretli sa na DTS – škole učeníctva organizácie YWAM pred 28 rokmi a odvtedy sú spolu. Na Slovensku pôsobili 25 rokov,  boli pri zrode organizácie YWAM Slovensko, aj Rodinných táborov YWAM.   Majú 3 deti – Ben, Sam  a Emma, ktoré sa narodili a vyrástli na Slovensku.