Informácie

Miesto a termíny:

Miesto všetkých táborov: hotel Drotár, Hronec

drotar11. TURNUS : 12. – 18. júl
Rečníci : Wim a Amanda du Plessis
(tábor pre rodiny s teenagermi – od dovŕšených 13 rokov)
Poznámka: počas dopoludní sa postaráme aj o deti do 13 rokov, no pre teenagerov bude na tomto kempe pripravený špeciálny program – budú mať svojho vlastného rečníka (Janko Buc), rôzne zážitkové aktivity aj večerné programy…

drotar22. TURNUS : 19. – 25. júl
Rečníci : Brian a Christine Clarke

3. TURNUS : 16. – 22. august
Rečníci : Mike a Ros Oman

 

Ubytovanie a cena:

V 2–4 lôžkových izbách v hoteli alebo v 6-miestnych chatkách. Každá chatka má vlastné sociálne zariadenie, v hoteli je spoločné sociálne zariadenie pre 2 izby na bunke.
Ubytovať sa so psom je možné len v chatke, no kvôli využitiu kapacity zariadenia je potrebné v chatke obsadiť minimálne 4 lôžka. Vzhľadom na obmedzené možnosti areálu uvítame, keď psíka so sebou nevezmete.

Ceny za ubytovanie:

  • 155€ – dospelý
  • 130€ – dieťa od 13 rokov (dospelá porcia)
  • 110€ – dieťa do 12 rokov vrátane
  •   25€ – dieťa do 2 rokov vrátane (bez nároku na stravu a lôžko)
  •   10€ – poplatok za psa.

V prípade, že máte záujem o stravu alebo lôžko pre dieťa mladšie ako 3 roky, uveďte to v poznámke v prihláške – cenu upravíme podľa vašich požiadaviek.

V cene všetkých turnusov je ubytovanie na 6 nocí, plná penzia, desiata pre deti, občerstvenie, podklady k prednáškam, materiály pre detský program, spoločné priestory, športoviská, príspevok prednášajúcim.

O spôsobe platby Vás budeme informovať po prijatí Vašej prihlášky.

 

Rečníci

Wim a Amanda du Plessis

du-plessisPochádzajú z Južnej Afriky, no v súčasnosti žijú v Belgicku. Sú nadšení Božím charakterom a dobrotou a povzbudzujú iných, aby videli krásu v najrôznejších momentoch života – pri hre i práci, keď stoja i padajú, smejú sa či plačú, vyhrávajú či strácajú – aby v tom všetkom objavovali nádej. Svoj čas rozdeľujú medzi YWAM a svoj miestny zbor Vineyard Brussels. Wim často vyučuje v Európe a Afrike, tiež slúži ako kvalifikovaný psychoterapeut. Obohatením pre ich život sú ich dve dvadsaťročné deti a pes. Medzi ich hobby patria prechádzky, beh alebo bicyklovanie, dobrá kniha či pekný časpopis, hra so slovami a farbami a cvakanie fotoaparátom…

 

bucJán Buc

Pracuje s mladými, so spoločenstvami a v evanjelizačnej službe na Slovensku. Patrí do spoločenstva VINICA na Spiši. Pracuje v Združení kresťanských spoločenstiev mládeže a je zapojený do viacerých projektov, 17 rokov je kňazom v katolíckej cirkvi.

 

Brian a Christine Clarke

clarkePochádzajú z Veľkej Británie a dlhé roky pracujú na plný úväzok v rôznych misijných organizáciách. Strávili dlhší čas v Amsterdame ako vedúci zariadenia YWAM, kde vtedy nadviazali na prácu Floyda McClunga s prostitútkami a narkomanmi. V súčasnosti vedú misiu Krasif Aid, ktorá má za cieľ pomôcť deťom v detských domovoch v Bulharsku. Majú dvoch dospelých synov a pred 3 rokmi sa stali starými rodičmi.

 

Mike a Ros Oman

omanObaja sa narodili v Anglicku, no spolu so svojimi rodinami v roku 1951 emigrovali do Zimbabwe. Vzali sa v roku 1971 a majú dve deti. Obaja sa v roku 1976 stretli s Bohom, čo zmenilo ich formálnu vieru na živý vzťah s Ním a spôsobilo túžbu viac Ho poznať a slúžiť Mu. V roku 1979 absolvovali YWAM školu Discipleship Training School a zapojili sa naplno do služby v YWAM. Zakladali a viedli YWAM centrá v rôznych častiach sveta. V súčasnosti sú jednými z vedúcich YWAM pre Západnú a Centrálnu Európu, Mike vyučuje na rôznych učeníckych tréningových programoch po celom svete, Ros je súčasťou tímu pre príhovornú modlitbu.