Informácie

Kedy a kde:

  1. turnus : 14. – 20. 7.hotel Drotár
  2. turnus : 11. – 17. 8. – hotel Drotár
  3. turnus : 18. – 24. 8. – hotel Drotár

Rečníci:

  1. turnus : Dušan a Dagmar Udvardiovci
    Sú manželmi takmer 19 rokov, majú skvelé deti Agátku (16) a Olivera (14). Bývajú v krásnom mestečku Pezinok. Už veľa rokov majú na srdci prácu a službu rodinám, ku ktorej patria aj rodinné tábory. V rokoch 2004 – 2005 absolvovali misijnú školu a v rokoch 2008 – 2010 slúžili v rámci YWAM Family Ministries na Novom Zélande. Na Slovensku pokračujú v službe a podpore rodín formou rodinných táborov, manželských večerov, predmanželskej prípravy, stretnutí rodín a poradenstva.
  2. turnus : Erika a Peter Kremskí
    spolupracujú s YWAM zhruba 15 rokov ako členovia tímu rodinných táborov na Slovensku. Obaja sú povolaním novinári. Majú tri deti v školskom a predškolskom veku. Vlani celá rodina absolvovali rodinnú školu učeníctva YWAM (FDTS) v Dánsku a na Filipínach. Po návrate z biblickej školy sa rozhodli pracovať v službe rodinám na plný úväzok a založili Kontaktné centrum pre rodinu Trojlístok v Pezinku, kde sa venujú manželskému a rodinnému poradenstvu v oblasti starosltivosti o deti a náhradného rodičovstva. Okrem toho sa podieľajú aj na organizácii rodinných táborov YWAM a ďalších akciách, ako Dobrodružstvo s otcom alebo Národný týždeň manželstva.
  3. turnus : Brian a Christine Clarke
    sú Angličania a dlhé roky pracujú na plný úväzok v misijných organizáciách. Strávili dlhší čas v Amsterdame ako vedúci zariadenia YWAM, kde vtedy nadviazali na prácu Floyda McClunga s prostitútkami a narkomanmi. V súčasnosti vedú misiu Krasif Aid, ktorá má za cieľ pomôcť deťom v detských domovoch v Bulharsku. Majú dvoch dospelých synov a vlani sa stali aj starými rodičmi.

Ubytovanie a cena:

HOTEL DROTÁR:

v 2–4 lôžkových izbách v hoteli alebo v 6-miestnych chatkách. Každá chatka má vlastné sociálne zariadenie, v hoteli je spoločné sociálne zariadenie pre 2 izby na bunke.
Ubytovať sa so psom je možné len v chatke, no kvôli využitiu kapacity zariadenia je potrebné v chatke obsadiť minimálne 4 lôžka. Vzhľadom na obmedzené možnosti areálu uvítame, keď psíka so sebou nevezmete

Cena: 150€/dospelý, 130€/dieťa do 13 rokov (dospelá porcia), 110€/dieťa do 12 rokov vrátane, 25€/dieťa do 3 rokov bez nároku na stravu a lôžko, 10€/poplatok za psa. V prípade, že máte záujem o stravu alebo lôžko pre dieťa mladšie ako 3 roky, uveďte to v poznámke v prihláške.

V cene všetkých turnusov je ubytovanie na 6 nocí, plná penzia, desiata pre deti, občerstvenie, podklady k prednáškam, materiály pre detský program, spoločné priestory, športoviská, príspevok prednášajúcim atď.

Ak je cena dôvodom, že nemôžete prísť, obráťte sa na nás čo najskôr, pokúsime sa spolu nájsť spôsob, ako to vyriešiť.

O spôsobe platby za tábor Vás budeme informovať po prijatí Vašej prihlášky.