Informácie

Kedy a kde:

  1. turnus : 9.7. – 15.7. –  Hotel Panoráma v Kováčovských vrchoch
  2. turnus : 12.8. – 18.8. – Turist hotel Drotár, Hronec
  3. turnus : 19.8. – 25.8.Turist hotel Drotár, Hronec

Rečníci:

  1. turnus : Chris a Karin Child
    YWAMáci, ktorí žili a slúžili viac ako 11 rokov v Afrike, v súčasnosti žijú v Nemecku. Majú trojročného syna Davida. Ako rečníci prichádzajú na naše tábory už tretí krát.
  2. turnus : Steve a Jo Kilbry
    Steve pochádza z USA, Jo z Veľkej Británie, no od r.1994 žijú na Slovensku a slúžia v YWAM, majú 3 teenagerov – Bena, Sama a Emu.
  3. turnus : Hans a Marianne Olesen
    Sú skúsenými pracovníkmi YWAM v Dánsku a tiež majú zodpovednosť za „family ministry“ (službu rodinám) v severoeurópskych krajinách. Sú rodičmi 3 dospelých detí.

Ubytovanie a cena:

HOTEL PANORÁMA:

v hoteli v 2-4-lôžkových izbách s vlastným sociálnym zariadením alebo v šiestich 4-lôžkových chatkách so sprchou a WC.

Cena v hoteli: 150€/dospelý, 130€/dieťa (12-18r.), 100€/dieťa (do 12r.), 20€/dieťa do 3r. bez nároku na lôžko a stravu (v prípade záujmu o stravu alebo lôžko pre dieťa do 3 rokov, to uveďte do poznámky v prihláške)

Cena v chatke: 125€/dospelý, 110€/dieťa (12-18r.), 90€/dieťa (do 12r.), 20€/dieťa do 3r. bez nároku na lôžko a stravu (v prípade záujmu o stravu alebo lôžko pre dieťa do 3 rokov, to uveďte do poznámky v prihláške)

 

HOTEL DROTÁR:

v 2–4 lôžkových izbách v hoteli alebo v 6-miestnych chatkách. Každá chatka má vlastné sociálne zariadenie, v hoteli je spoločné sociálne zariadenie pre 2 izby na bunke. Prosíme, napíšte do prihlášky, či by ste preferovali ubytovanie v hoteli alebo v chatke. Pokiaľ to bude možné, pokúsime sa vám vyhovieť.

Cena: 130€/dospelý a deti od 13 rokov, 90€/dieťa do 12 rokov, 20€/dieťa do 3 rokov bez nároku na stravu a lôžko. V prípade záujmu o stravu alebo lôžko pre dieťa do 3 rokov, napíšte to do poznámky v prihláške.

 

POZOR! Do oboch zariadení je možné vziať psov len do chatiek a nie je možné, aby sa voľne pohybovali po areáli! Ak chcete vziať so sebou psíka, určite nám dajte vedieť!

V cene všetkých turnusov je ubytovanie na 6 nocí, plná penzia, desiata pre deti, občerstvenie, podklady k prednáškam, materiály pre detský program, spoločné priestory, športoviská, príspevok prednášajúcim atď.

Ak je dôvodom, že nemôžete prísť, práve cena, obráťte sa na nás čo najskôr, pokúsime sa spolu nájsť spôsob, ako to vyriešiť.

O spôsobe platby za tábor Vás budeme informovať po prijatí Vašej prihlášky.