Informácie

Registráciu spúšťame ráno
15. marca o 6:00 hod.

Miesto a termíny:

hotel_remata

Miesto júlových táborov: hotel Remata***, Ráztočno, Handlová
1. TURNUS : 14. – 20. júl
Rečníci: Mike a Ros Oman – Pracujú s YWAM od roku 1979 a v súčasnosti sú jednými z vedúcich YWAM pre západnú a centrálnu Európu

2. TURNUS : 21. – 27. júl
(tábor pre rodiny deťmi akéhokoľvek veku, pre teenagerov od 13 rokov bude pripravený špeciálny program)
Rečníci: Danny a Clara Jones – Majú srdce pre evenjelizáciu a manželské páry. Slúžia v zbore BJB v Bratislave
Rečníci pre tínedžerov: Tomáš a Zorka Šipöczovci – Slúžia v našej misijnej organizácii YWAM Slovensko a zameriavajú sa najmä na prácu s deťmi a mladými

drotar1drotar2

Miesto augustového tábora: hotel Drotár, Hronec
3. TURNUS : 11. – 17. august
Rečníci: Steve a Jo Kilbry – dlhoroční YWAMáci, boli pri zrode YWAM Slovensko a rodinných táborov YWAM, pracujú a žijú na Slovensku

 

Ubytovanie a cena:

Hotel Remata – ubytovanie a cena:

Zariadenie Remata ponúka rôzne kategórie ubytovania – v hoteli v 2 až 4-lôžkových izbách alebo v apartmánoch, v 2 až 4-lôžkových chatkách a v turistickej ubytovni s 2 až 4-lôžkovými izbami s poschodovými posteľami a spoločným sociálnym zariadením na chodbe.

Cena v hoteli (2 až 4-lôžkové izby)

  • 190€ – dospelý
  • 150€ – dieťa od 12 rokov (dospelá porcia)
  • 130€ – dieťa do 11 rokov vrátane (detská porcia)
  • 25€ – dieťa do 3 rokov vrátane (bez nároku na stravu a lôžko)
  • 60€ – pes

Pokiaľ máte záujem o ubytovanie v apartmáne, prípadne chcete byť ubytovaní v 2 izbách, doplatok pre rodinu je 100€.

Cena v chatkách (počet lôžok 2 až 4):

  • 175€ – dospelý
  • 140€ – dieťa od 12 rokov (dospelá porcia)
  • 120€ – dieťa do 11 rokov vrátane (detská porcia)
  • 25€ – dieťa do 3 rokov vrátane (bez nároku na stravu a lôžko)
  • 60€ – pes

Cena v turistickej ubytovni (ubytovanie v 2 až 4 – lôžkových izbách s poschodovými posteľami a spoločným sociálnym zariadením):

  • 155€ – dospelý
  • 125€ – dieťa od 12 rokov (dospelá porcia)
  • 105€ – dieťa do 11 rokov vrátane (detská porcia)
  • 25€ – dieťa do 3 rokov vrátane (bez nároku na stravu a lôžko)
  • 60€ – pes

V prípade, že máte záujem o stravu alebo lôžko pre dieťa mladšie ako 3 roky, uveďte to v poznámke v prihláške – cenu upravíme podľa vašich požiadaviek.

Ďôležité poznámky:
Ak prídete na tábor ako jeden rodič s ďeťmi, je potrebné počítať s príplatkom 50€ za druhého dospelého vzhľadom k cenovej politike hotela.
Ak ste rodina s počtom detí 1-2 a chceli by ste kvôli komfortu 2 izby, je potrebné vzhľadom k cenovej politike hotela počítať s doplatkom pre rodinu 100€.

V prípade, že by cena bola pre Vašu rodinu neprekonateľnou prekážkou, kontaktujte nás na stana@ywam.sk. Budeme sa modliť a snažiť sa spoločne hľadať riešenie.

 

Hotel Drotár – ubytovanie a cena:

Ubytovanie: v 2–4 lôžkových izbách v hoteli alebo v 6-miestnych chatkách. Každá chatka má vlastné sociálne zariadenie, v hoteli je spoločné sociálne zariadenie pre 2 rodiny na bunke.

Ceny za ubytovanie:

  • 160€ – dospelý
  • 140€ – dieťa od 12 rokov (dospelá porcia)
  • 120€ – dieťa do 11 rokov vrátane (detská porcia)
  •   25€ – dieťa do 3 rokov vrátane (bez nároku na stravu a lôžko)
  •   10€ – poplatok za psa.

V prípade, že máte záujem o stravu alebo lôžko pre dieťa mladšie ako 3 roky, uveďte to v poznámke v prihláške – cenu upravíme podľa vašich požiadaviek.

V cene všetkých turnusov je ubytovanie na 6 nocí, plná penzia, desiata pre deti, občerstvenie, podklady k prednáškam, materiály pre detský program, spoločné priestory, športoviská, v Remate – bazény, príspevok prednášajúcim.

O spôsobe platby Vás budeme informovať po prijatí Vašej prihlášky.

 

Naši rečníci

Mike a Ros Oman

Obaja sa narodili v Anglicku, no spolu so svojimi rodinami v roku 1951 emigrovali do Zimbabwe. Vzali sa v roku 1971 a majú dve deti. Obaja sa v roku 1976 stretli s Bohom, čo zmenilo ich formálnu vieru na živý vzťah s Ním a spôsobilo túžbu viac Ho poznať a slúžiť Mu. V roku 1979 absolvovali YWAM školu Discipleship Training School a zapojili sa naplno do služby v YWAM. Zakladali a viedli YWAM centrá v rôznych častiach sveta. V súčasnosti sú jednými z vedúcich YWAM pre Západnú a Centrálnu Európu, Mike vyučuje na rôznych učeníckych tréningových programoch po celom svete, Ros je súčasťou tímu pre príhovornú modlitbu.

Danny a Clara Jones

Manželmi sme od roku 1985, prvých 7 rokov sme slúžili ako speváci a Danny aj ako evanjelista mládeže v USA. Bývali sme v karavane a v tom čase sa nám narodili 4 deti. V roku 1993 sme sa presťahovali do Bratislavy a založili Nadáciu SIEŤ, ktorá bola v roku 2004 premenovaná na Tréningové centrum Kompas (TCKompas). 5 rokov sme bývali v Bratislave a tam sa nám narodili ďalšie 3 deti. V roku 1998 sme sa presťahovali do Žiliny a začali službu mladým v TCKompas. V roku 2001 sa nám narodilo posledné dieťa, tak ak dobre počítam, máme ich 8. V roku 2007 sme sa vrátili do USA a ďalších 11 rokov sme slúžili v Summit Church v Little Rock, v štáte Arkansas. Clára sa vo svojej službe zameriavala na ženy a Danny bol pastorom pre misiu a evanjelizáciu. V tomto období sme sa začali viac venovať službe manželským párom, predmanželskému a manželskému poradenstvu. V tom čase Clara vytvorila biblické štúdium pre ženy a týmto programom previedla asi 300 žien. Danny sa tiež venoval mužom a to zážitkovou formou v prírode. Medzitým nám deti vyrástli a niektorí si založili svoje rodiny. Dnes máme dvoch zaťov a dve nevesty, zatiaľ 4 vnúčatá a ďalšie by malo pribudnúť v júni.
V roku 2018 sme sa vrátili do Bratislavy už len s najmladšou dcérou Kristínou a slúžime v zbore Bratskej Jednoty Baptistov Palisády v Bratislave.
Byť VYDANÍ pre nás znamená vážiť si toho druhého viac ako seba a z lásky k nemu vytvoriť priestor pre radosť, úprimnosť, odpustenie a intimitu. Pravidelne spolu večeriame a takmer každý večer hráme nejakú spoločenskú hru.

Tínedžerský program
Tomáš a Zorka Šipöczovci

máme päť detí, z toho dvoch teenagerov, jedného pre-teena a dvoch menších, ktorých tento vzrušujúci vek ešte len jedného dňa čaká!
Pracujeme naplno vo YWAM vrámci služby King’s Kids, ktorá je zameraná na deti a mládež (kkint.net)
Žijeme v Brusne, kde sme sa pred časom usadili po desiatich rokoch strávených s YWAM na Blízkom Východe.

Steve a Jo Kilbry

Steve pochádza z USA a Jo z Anglicka. Stretli sa na DTS – škole učeníctva organizácie YWAM pred 28 rokmi a odvtedy sú nielen spolu, ale pracujú s YWAM. Na Slovensku pôsobia už 25 rokov, boli pri zrode organizácie YWAM Slovensko, aj Rodinných táborov YWAM. Napriek tomu, že boli pri zrode Rodinných táborov YWAM, dnes je ich vášňou a organizujú najmä školy DTS (škola učeníctva) na Slovensku. Tá pomáha mladým ľuďom rásť a byť ľuďmi, ktorí menia svoje okolie aj celú spoločnosť. Majú 3 deti – Ben (24), Sam (21) and Emma (19), ktoré sa narodili a vyrástli na Slovensku. V minulosti mali radosť z domáceho vzdelávania.