#BALANCE

Ak sa povie rovnováha, každý z nás si možno predstaví niečo iné. Možno človeka balancujúceho na povraze, možno akrobata, možno váhu, možno niečo vo mne…. je toho mnoho, čo by sme si vedeli predstaviť. Sú však veci, ktoré majú všetky tieto predstavy spoločné. Čo napríklad také sústredenie, pokoj, pevný bod? To všetko sú veci, ktoré potrebujeme, aby sme mohli udržať rovnováhu.

A ako je to s rovnováhou v našom živote? Vieme, kde sú naše pevné body a ako sa o ne môžeme oprieť? Vieme, čo nám do života prináša výkyvy alebo sme si vedomí, ak sa kĺžeme po šikmej ploche, pretože sme niekde urobili chybu? Vieme sa vrátiť späť k pevnému bodu? A ako je to s rovnováhou v našom manželstve, v našom vzťahu s ďeťmi a dokážeme udržať v rovnováhe náš čas alebo záujmy?

Rovnováha je dôležitá v osobnom aj našom rodinnom živote. Je požehnaním si to uvedomovať.

A práve preto budeme o tomto a ešte mnohom inom hovoriť tento rok na rodinných táboroch YWAM. Veríme, že aj pre Vás to bude zaujímavý čas. Že tento rok prinesú YWAM tábory aj do našich osobných, partnerských a rodinných životov rovnováhu. Preto Vás na ne pozývame a budeme veľmi radi, ak sa prihlásite.